dimecres, 5 de setembre del 2012

A finals del curs passat...

A finals del curs 2011-12 es van celebrar diversos actes, entre els quals destaquem:


  • La festa de final de curs, celebrada a l'Institut. Va consistir en un sopar de germanor i diferents actuacions musicals. En el mateix acte es van lliurar una sèrie de premis i reconeixements a diversos alumnes: premis a l'excel·lència de 4t d'ESO i de 1r de batxillerat, delegats, mediadors, padrins lingüístics... Us n'oferim alguna imatge.





  • L'acte d'homenatge als professors Candela Huguet i Eduardo Zato, amb motiu de la seva jubilació, amb parlaments dels homenatjats i dels caps de departament de les matèries respectives i del director de l'Institut.


 


  • La festa de graduació dels alumnes de 4t d'ESO, de segon de batxillerat i de segon dels CF, celebrada al Centre Cultural en la qual també es van lliurar reconeixements a l'excel·lència dels alumnes dels CF i dels alumnes que han obtingut matrícula d'honor a segon de batxillerat. En aquest acte hi va haver els parlaments del professor Eduardo Zato, de l'exalumna i regidora de l'Ajuntament de Valls Bàrbara Flores i del director de l'Institut. A més, es van oferir actuacions musicals a càrrec de les corals de batxillerat i de 1r d'ESO i es van representar alguns fragments del musical de 4t d'ESO Joseph.
Imatges de l'acte preses per Jaume Sanz