dilluns, 2 de febrer del 2015

Programa "Bojos per la ciència"



Jaume Sanz Muñoz, alumne de segon de batxillerat, ha estat un dels 30 estudiants de tot Catalunya admesos al programa "Bojos per la ciència", secció “Bojos per l’economia”, organitzat pel Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI) de la Universitat Pompeu Fabra. 

Jaume Sanz amb el seu professor d'economia, C. Gallart.
El programa consistirà en un seguit de classes magistrals  a càrrec de catedràtics i professors d’economia, amb l’objectiu d’estimular l’interès investigador i científic dels joves talents que estan cursant el darrer curs abans d’accedir a la universitat. El programa inclou també visites de treball  a centres financers de primer nivell. 

En el mateix programa de "Bojos per la ciència", en aquest cas en la secció "Bojos per l'arqueologia", va ser seleccionat el curs passat l'alumne Toni Corrales Soberino, tal com us vam informar en el seu moment.

Toni Corrales amb el seu professor de clàssiques, A. Carreras.

Toni Corrales, amb 18 estudiants més de tot Catalunya, va assistir a 18 sessions dirigides per eminents paleontòlegs i arqueòlegs i va rebre classes sobre mètodes d’excavació, malalties que es poden observar en un esquelet, conservació del patrimoni, evolució humana, epigrafia i restauració d’un objecte arqueològic extret d’un jaciment.